Transport

Transportbedrijf G. de Bruyn is gespecialiseerd in alle soorten transporten voor de grond,-weg,- en waterbouw.  Van Bulktransport, asfalt / asfaltfrees, grond, bagger en zandtransport, gladheidbestrijding tot autolaadkraantransport en de levering van grond en bouwstoffen.

Door onze centrale ligging zijn wij goed in staat onze opdrachtgevers nationaal  te bedienen.

Voor alle type transport hebben wij vakbekwame chauffeurs en een modern wagenpark. De juiste voertuigconfiguratie om het werk veilig en efficiënt te kunnen laten verlopen. Al onze voertuigen zijn voorzien van een digitale koppeling middels een boardcomputer met onze centrale planning, waardoor real-time informatie kan worden uitgewisseld.

Asfalt / Asfaltfrees

Het transporteren van asfalt / asfaltfrees behoort tot één van de kern activiteiten van De Bruyn. Door de ruime ervaring die Transportbedrijf G. de Bruyn en haar werknemers hebben in het transport voor de wegenbouw kunnen wij onze diensten naadloos aansluiten op de wensen van onze opdrachtgevers.

Voor het transport van asfalt beschikken alle voertuigen van Transportbedrijf G. de Bruyn over geïsoleerde laadbakken. Dit zorgt voor minimaal warmteverlies van het asfalt tijdens de rit. Op deze wijze wordt de kwaliteit van de dienst gewaarborgd.

Grond

Onze chauffeurs zijn goed opgeleid voor het transporteren van grond.Doordat men bij het transport van grond regelmatig te maken heeft met onverharde ondergronden is het van belang dat dit wordt uitgevoerd door goed opgeleide chauffeurs met het juiste materiaal. Door de grote diversiteit aan voertuigconfiguraties zijn wij in staat deze opdrachten binnen onze eigen organisatie uit te voeren.

Restafval / Puin

Wij vervoeren ook primaire en secundaire grondstoffen voor dijkverzwaring, ophoging, geluidswallen en dergelijke toepassingen. Ons materieel is voorzien van overdrukcabines en afdekluiken voor het vervoer van verontreinigd materiaal. Wij voldoen aan alle VCA- en milieuregels bij restafval transport. 

Bagger

Voor het transport van slib of bagger gebruiken wij speciaal door ons ontwikkelde opleggers. Deze zijn uitgerust met tussenschotten en afdek-luiken, zodat het slib tijdens het transport in balans en in de bak blijft. 

Blijf op de hoogte

  • Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.